Цени

КУРС ТЕХНИКА ВРЕМЕТРАЕНЕ ЦЕНА
Пакети 

Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Декорации, Гел лак, Иновации   690 лв
Маникюр, Ноктопластика, Декорации, Гел лак, Иновации   590 лв
Маникюр, ноктопластика   500 лв
Маникюр, педикюр   500 лв
Модул по избор   300 лв
Миглопластика 

Косъм по косъм 2 дена 200 лв
Косъм по косъм, 3D 4 дена 400 лв
Косъм по косъм, 3D, руски обем 5 дена 550 лв
Ламиниране 

Ламиниране 1 ден 100 лв
Козметика 

Козметика 2 месеца 1050 лв
Микроблейдинг 

Микроблейдинг 4 дни 1200 лв
Маникюр 

Декорации 2 дни 150 лв
Ноктопластика 

Моделираща   200 лв
Удължители   200 лв
Педикюр 

Педикюр   200 лв
Фризьорски курс 

Фризьорски курс 3 месеца 1150 лв